Msta
Anotace: Pocity někoho rozřezat...
Zavírám ti oči,
řežu ti hrudník,
rozevřu ti tělo,
najdu tvoje srdce,
sundám ti perikard,
jako když jím pomeranč.
ZbyteK srdce prsty sevřu
a pak ho pomalu
r o z ř e ž u.
Všude tolik krve,
dělá mi to...dobře
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: Kaprikorn, Ravena Lupus
Komentáře (2)
Komentujících (2)