Vzpomínka
Anotace: ....přítomná vzpomínka....
Pamatuješ ten den,
kdy honily jsme se na půdě
...u babičky...
kdy postavil jsem se hrdě
a dal ti hned dvě hubičky?
Zprvu zarazila ses
trochu si se bránila,
když sem tě objal,
tys povolila.
Pamatuješ si ještě,
když líbali jsme se
za prudkého deště,
u babičky v lese?
Já jo, skoro každý den,
i když si teď už s jiným,
mě zasteskne se,
když za deště koukám z okna ven.
Přečteno 437x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, JSJ, Frr, Kubíno
Komentáře (1)
Komentujících (1)