Když dochází síly, když se potácím
když den je líný a čas svůj s tebou utrácím.
Když ráno svítá a slunce vychází
když polárka mrká nad hrází.
Když chvíle jsou veselé i smutné
když to krásné je.
Když náruč tvá, tu mojí zahřeje.
Když ležím s tebou v pevném objetí
když jsem uvězněn v tom něžném zajetí.
Když vězněm jsem, co nikam nespěchá,
když si to užívám a vzrušením se zajíkám.
Když láska tvá mne prostě provází
když vyvede mne ze všech nesnází.
Když spolu tiše městem jdem,
když řekneme si všechno pohledem.
Jsem šťastný!!