Jsou dny ...
kdy tě vůbec nemám
někdy se schválně kousnu do rtu
a pořád tě někde hledám
v uličkách se tajně loudám
dívám se lidem do tváře
a zvědavě si troufám
tě s někým srovnávat
když prší v představách
jak někde s tebou moknu
nechci deštník
odmítnu jít i k oknu
se podívat jaká bude zase noc
když samota je tak vlezlá
proč oni usínají ve dvou
a já jsem jenom jedna
?
Příliš krásná na to, abych znala opravdový milování
Příliš krásná na to,abych uschla na tvých vlhkých
dlaních