Dokud je cas...
Nemuzes uniknout,
pravidla jsou jasna,
nejde zmenit svet,
cas nejde vratit.
Muzes vsak zit,
zit pritomnosti,
bdit a bojovat,
za lasku, sebe.
Kdyz najdes sebe,
najdes lasku,
protoze je to stejne.
Nasel jsi? Tak bojuj...
Dokud je cas...
Přečteno 549x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá mořská víla, Jin&Jang, Kubíno
Komentáře (7)
Komentujících (3)