Sudety
Anotace: ...Mám v sobě sudety...
Mám v sobě Sudety
Místa, kterým nerozumím
Území, co nemluví mou řečí
Plné vzpomínek, co nejdou odsunout
A přesto ve mně raší trochu invazivně
Mám v sobě Sudety
O nichž jsme slyšeli my všichni školou povinní
Bezpečně lemují moje prchlivé strachy
A stojí při mně jak žena za pultem
S denním přídělem cigaret
Co barví knírky do žluta
Mám v sobě Sudety
Cizí ale moje
A na jejich území
Všude ty
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: alasar, Frr, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Malá mořská víla
Komentáře (3)
Komentujících (3)