STrasti rán
já dobře znám
..však večery jsou horší
večery víc trápí srdce
Život je ale stejně fajn, i když občas chutná trpce :)
16.06.2016 09:16:16 | Lioness
šššššš
prosím tě
buď na sebe jemně hodný
poslouchej
jak listí ševelí
jak vítr rozhání mraky
a slzy bolest rozpouští
a Ego taky
16.06.2016 08:51:08 | Romana Šamanka Ladyloba