Schovaná
Schovám se ti v keři -
a ty - nikdy neuvěříš -
že keř ten nádherný -
že jsem to já . . .
Schovám se ti tiše -
ty nebudeš mne slyšet -
ani dech neprozradí -
kde se ukrývám . . .
A když budeš jméno mé -
volat stokrát - ztracené -
já v úkrytu schovaná -
přece zaváhám . . .
Až přestaneš-li doufat -
budeš tisíckrát si zoufat -
pak teprve vyjdu -
k tobě
lásce opravdové . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
úplně průzračná ... nejsi ty víla? :)
16.06.2016 12:08:27 | Ragnell
Tak to bohužel :-) nejsem, ale když se to tak vezme, myslím, že každá žena tu vílu v sobě má - jen ji kdesi ukrývá :-). Děkuji ti za krásný komentář :-).
16.06.2016 12:11:49 | Fany