Anotace: ...
S nádechem opilých kapek rosy
jsme se tajně a přesto
nezvratně dotýkali
a prolínali
s prameny mrtvých vod
S pozdními hodinami začalo
zapadat i samo nebe
a my
se opět přestali kontrolovat
a náš rozum se opět našel
Až nad ránem se dvěmi
skleničkami vína
Držel jsi mě a chránil v náručí
snad poprvé jsem se cítila
křehká
A zranitelná
v kabátu děsivé tmy
Obsahově mě to moc nezaujalo, ale celkem to na mě zapůsobilo svou atmosférou. :)
16.06.2016 22:56:45 | Kaitlynn