Než se zahojí/m
poslední z rána
rty rozpojí
věta co je psána
obejmi mě něžně...
než všechno shoří
doteky bláznů
se do kůže noří
miluj mě jednou...
poslední nocí
útěky všech
zlomených srdcí
necháme spát...
Ketty úžasná, úplně mě nadchla svou zralostí, nápaditostí a něhou... prosím vkládám k oblíbeným :-):-*
20.06.2016 14:45:22 | Malá mořská víla