Socha bohyně
sedící v trávě pod kaštanem
kouzlo ukryté v rouše Evině
chvějíc se lehce chladem
schoulená v přítmí pokoje
tvořena měsíčním svitem
krása do pavučin oděná
voníš si mým bytem.
Jsi moje …………………?!
Hezké :)
22.06.2016 16:40:12 | Antigen