Podívej se ke mně na str 7 ...básnička ONA...stejné téma :-) rozumím ti...a vítám na Literu, stařenko :-)
11.02.2007 11:24:00 | no
Z cest je vlastně Mlha (od Tábora do Budějovic), pomníček opravdu denně míjím, v době adventu mu udělali i malinký stromeček, viděl jsem, když ho upevňovali, zřejmě to byli rodiče... Něco mne napadlo až teď, tak proto.
10.02.2007 22:35:00 | muzikant
...ale někdy, když sundaváš boty, přijde sama. Naprosto nečekaně a s vervou...
10.02.2007 21:43:00 | muzikant