Bílé kvítky
Přivál mi ten vítr jarní -
Bílé kvítky do mých dlaní,
A já chtěla - místo kvítků -
mít je plné
tvých polibků . . .
Až je, milý, spočítáme -
Dozvíme se, kolik máme,
Před sebou jar nových -
ty kvítky
nám to poví . . .
Moje lásko, oči laní -
Podíval ses do mých dlaní,
Usmál ses a foukl na ně -
nepočítaně . . .
nepočítaně . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts