Pod jasnou oblohou
protkanou třpytem hvězd
utichá noční život
vzdálených měst
andělskou krásou
do nalíčených pastí
nevědomky
nechal jsem se svést
troufale z tváře
rozfoukám ti vlásky
spoutají nás pevně
čarovné řetězy lásky
líbezný pohled
tmavých očí
pronikám do tvé řeky
vášnivým polibkem
celý svět se točí…
https://www.youtube.com/watch?v=yo_Ph9GQjWw
Krásná a něžná.Je dobře, že jsi se nechal svést. Pod hvězdnou oblohou se Láska krásně rozvíjí...a nezapomíná se na ni.
11.03.2020 22:57:25 | Jaruška