Perníkové srdce
Anotace: ...když duši temno halí....
Sbírka:
Pro Lukáše
Mám srdce z perníku, napůl je zlomeno.
Na duši stín a strašné břemeno.
Že prý je láska překrásný cit,
myslím že bez ní lehčí je žít.
Myslet jen na sebe na vlastní touhy,
rozebrat otázku jak život je dlouhý.
Být plný emocí, k čemu to je???
V konečné fázi je mi zase jen zle.
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI
Komentáře (2)
Komentujících (2)