Možná, že jsme jako dva vzácní motýli,
a třeba ti poslední svého druhu.
Věř mi, že nechci Tě pouze jen na chvíli,
já nejsem jedním z oněch dobrodruhů,
kteří, než sebe, si ničeho neváží,
nebo jen hledají obrazy do sbírek.
Jiné bych neřekl s takovou kuráží:
„Tobě bych navlékl rád snubní prstýnek.“
Je snadné vyplašit něco tak krásného
a nechat zmizet jak po dešti duhu.
Možná jsme motýli či něco vzácného
a třeba ti poslední svého druhu.
Šup na toho draka a za nííí :-))
28.06.2016 07:03:56 | Kett
Kdyby jen to bylo tak snadný! ach ty vodnářky..
28.06.2016 12:26:11 | el sereno