Světlo
vězněný mráz očistce nepokoje
Srdce
Morek kosti umrlčí stravy
Postřelený posel ránama krvácí
na slunci radostí zaslepený
Periférií jateční slavnost žaluje
čas přítomný trumfuje
Švindluje
Na marách se roztahuje
milosrdenství podkuřuje
Kvapí
brání se poodstoupit
Neprohloupit
láska ztracená
NEZATRACENÁ