Ušili mi křídla
z pravého peří
ta paní v butiku mi řekla
slečno ... ale já mu věřím!
že vrátí tikot srdečního orloje
že zná jaká doopravdy je
nazpaměť
drážka z ulomeného podpatku
až se mě někdy zeptá
tak si spolu cinknem
na Lásku...
Moc hezká :-)
Moc se mi líbí verš: "že vrátí tikot srdečního orloje"
:-))
29.06.2016 17:42:58 | Kubíno