A mně se zachtělo
neodejít
zůstat v tichu těch chvil
kdy láska nejde
vyjádřit víc ani líp..
Kdy tu je
a ty tu jsi
kdy my tu jsme
a nikdo jiný neexistuje...
Vzpomínáš?
Tak takové to je...
Maličko mi vadí ten nával bytí uprostřed, ale na tipík to je:) Líbí:)*
30.06.2016 08:07:53 | Ragnell