Anotace: Odevzdání
Euforie
zakázaná zahrada zkázy
nákaza prázdna
tichá a tíživá přízeň
utrápené hry na pravdu
Zuřivost v rozbořeném kamenolomu
bičuje odevzdání se nicotě
neúplné prazdnotě jha
tvořena bezejmeností
odkrývající se tváře
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?