Modré z nebe
daruješ-li mi
modré z nebe
přidej mi, prosím
hněď tvých očí
chci v něm mít kousek tebe . . .
ať svět mi postojí
ať dál se netočí
ať se dál netočí
ať mi svět postojí
tolik je dní
a mimo nás jen jdou
já chci si pro sebe
jenom tak potají
vychutnat chvíli -
modrohnědou . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
mlsat krásu s příchutí tvých očí ... hm, to já taky moc ráda:)*
02.07.2016 10:19:58 | Ragnell
Jen se toč v kolotoči očí...
02.07.2016 09:36:42 | Philogyny1
Tak to je začátek básničky, ne :-)!
02.07.2016 16:24:27 | Fany
Já se usmívám, také mám básničku s podobným záběrem, moc se mi líbí... :)
02.07.2016 16:27:46 | Philogyny1