Dívky
Ať jsi stár či mládím bujíš
Jedno všichni víme jistě
Že za dívkou se vždy otočíš
Na vsi nebo ve městě
Dívky, to jsou Musy bohů
Révy vína sladkého
Co více jen říci mohu?
Všichni dnes již tušíme
Že dívky jsou med i jed
Však stále se ohlížíme
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, Philogyny1
Komentáře (1)
Komentujících (1)