Hořký kafe týhle lásky
vypila jsem
hořký kafe
dneska ráno -
ač ještě v noci
já myslela -
že bude mi přáno -
vychutnat si do dna -
tu lásku včerejší . . .
prostě se stalo
že to kouzlo
asi nebylo pravý -
ač ještě v noci
já měla zato -
že všechno spraví -
tak i když na dně hrnku -
trůnily tři kostky -
je zkrátka jistý -
že ani med
v něm neslepí -
tý hořký lásky
trosky . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Já hořký kafe piju a černý a buď si ho dělám sám nebo má milá, takže hořký vlastně není.
Ale tohle sem teď asi nepatří...
12.09.2023 09:27:04 | Koala
Kávu si osladím o trochu víc... :-) :-D
Přeji ti, aby příště byla káva sladká podle tvého přání :-)
03.07.2016 15:39:04 | Kubíno
To chce hrnek jiný kávy, co chuť hořkou pěnou spraví... :)
03.07.2016 14:05:15 | Philogyny1
Díky moc :-), přesně :-), jen aby ty kávy nakonec nebyly ve výsledku úplně stejné :-).
03.07.2016 14:08:30 | Fany