tvoje podoba
Anotace: dalsi a dalsi pro kluky co miluji holky
Jsi krásná jako hladina,
co světlo se vní proklíná.
Jsi něžná jako babí léto
cítíš bolest a jsi milá přesto
jsi jemná jako květy růže
kdopak se tě dotknout může?
Jsi muza pro všechno mé psaní
a to není jenom moje zdání
jsi přenádherná jako květ
ale bez Tebe mi teď skončil svět...
Přečteno 507x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Duhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)