Rozbouřilo se chvění
jsem blízko
možná "tebe"
je čas na román
z paměti čtení
svlékla jsem se i když zebe/š
od pupíku
směrem dolů
nechám tě
opuštěně
jako štěně
hledat
schovku
kde jsem
tebou
hlasitá
až budeš
křičet létem
nebo horkem
zůstanu s tebou ne/přečtená...