Věř
Od Luny jsem se odlepil
regolit lpí mi na zádech
aniž by od pat po mně zbyl
důkaz pro příští v skafandrech
já žádný nemám na těle
bez všeho šrotu nahý jsem
chce někdo důkaz, přátelé
tady a teď? to není sen
ukonejším hlad, hvězdný prach
polykám, chutná jako dřív
když lízal jsem jej z mléčných drah
pokaždé, rudý od kopřiv
vesmírných koutů zarostlých
věřte, nevěřte, je to tak
mám vous z povidel od koblih
kolem rtů, volný jako pták
-
z Měsíce mířím do Tvých snů
své rty nasládlé potřísním
kapičkou krve, zakousnu
se Ti do rtíku, důkaz sním
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Amonasr
Komentáře (0)