vyznání
Měsíc se spustil dnes
po niti stříbrné dolů,
přes rameno hledí mi,
komu,že se to hodlám psát,
já propůjčil jsem dnes,
život svůj psacímu stvolu
a jeho duší chci vepsat
zde jak Tě mám rád,
v lehounké košilce
s ladnými křivkami,
přišla si láska
do srdce mého
a smetla zásady
tak jako cunami,
klidně si zbořila
ochranný val jeho,
do žil mi vsypala
blankytné krystaly,
polibky z růží
se do nitra přesýpají,
děkuji nebesům,
že jsme se poznali,
ted ve Tvé blízkosti
dech se mi tají...
vůkol se rozezní ,
zpívané šeptání,
našich dvou
toužících těl,
mé doteky vyřknou,
těch slůvek pár vyznání,
bud lásko se mnou já
moc bych Tě chtěl...
Komentáře (6)
Komentujících (6)