vlasy jim vlály
v letním větru
duhové vjemy
býčí skály
ruku v ruce
city pro pocity
a tak tam stáli
společně
dívali se
na zapadající slunce
dívali se
dolů
& hledali ticho
a pak se rozhodli
že to ticho najdou
jednou provždy
a nebudou se muset
už nikdy bát
vlasy jim vlály
v letním větru
letěli
letěli dolů
a úsměv jim nezmizel
nezmizel ze rtů
.