Skrze střepy
skrze střepy
prodrala bych se
k tobě -
a přešla
most provazový
nad propastí -
pak potopila se
do nejhlubších
hlubin světa -
a nakonec
pro tebe
i vzlétla bych -
. . . láska přece umí létat . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
No jak kdy...;-)
12.07.2016 19:08:59 | básněnka
Děkuji ti Básněnko :-), raději to nebudeme zkoušet, co kdyby to nebyla pravda :-).
12.07.2016 20:59:33 | Fany