Řekni mi prosím příteli
jak muž ženinu srdci zavelí?
Zpočátku se jí vemlouvá
slova svá krásná podsouvá
potom ruku přikládá
nejprve lehce, pak až za záda
použije jazyk vražený
ruce jí sepne kůžemi
a pak už nechtěj vědět, co je dál
nejraděj bych to ukázal...
Neříkej dál ta slova hříchu
zůstanem spolu tady v tichu
Ty přítel, já přitelkyně Tvá
pouto, co všechno přetrvá.
Ano, ticho, to někdy léčí...
A co Ty? Jsi v klášterní péči?
Ty, divoká tak velice
teď mluvíš jako světice?
:-(
15.10.2016 17:31:59 | Kozoroh 1