Anotace: takový ... záchvěv starých citů. Zní to celé možná trochu sobecky, ale ... takhle jsem to napsal a tak si za tím stojím.
chtěl bych jí napsat
moc chtěl bych jí napsat
že náš vztah byl dlouhý
rozchod omyl pouhý
a že ji chci zpět
chtěl bych jí napsat
toužím jí napsat
že byla mé bezpečí
že tohle mi nesvědčí
že zpustl můj svět
a že ji chci zpět
toužím jí napsat
jak toužím jí napsat
že lásky jsem plný
již ukryl jsem pro ni
že zpět chci ten svět
zas líbat ji smět
však upřímně: mlčím
zbytky vztahu klučím
a v srdci mám strach
z mostů zpět zbyl prach
Stručné, jasné, výstižné, melodické... nádhera :) Úplně se v popisované situaci vidím.
06.09.2016 20:49:14 | Eriadar