Si ako hviezda,
TAK blízko,
no zároveň,
TAK ďaleko.
Svietiš iba v tme
dávaš mi nádej.
Buď moje Slnko,
budem tvoja Zem,
bez Teba to asi ťažko prežijem,
no viem,
že priblížiť sa
k tebe nemôžem.
Snáď by sa Ťa to dotklo,
zatiaľ čo ja by som bol v plameňoch.
Pálil svoje túžby, predstavy
o Tebe.