Jenom jednu noc, tu dej mi
Anotace: Neměla jsem sílu to upravit, i když to není úplně ono...
Prosím, zamotej mi ruce do vlasů,
a hraj si s nimi,
líbej mě jak zběsilý,
a oddal ten pocit vinny.
Že až tě ráno opustím,
a odejdu s jiným,
doufám že mi odpustíš,
že nebudeš mým milým.
Jenom jednu noc,
jsme my dva měli,
vášnivého milování,
tak jak jsme si o tom snily.
Prosím, slož mi hlavu do klína,
a klidně na něm usni,
budu hladit hlavu tvou,
a nikomu neřeknu, jak jsme různí.
Že možná miluji tě,
to ti nesmím říct,
abys nedržel mě,
až začnou mi slzy týct.
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jin&Jang, Poetik, jondys, JSJ
Komentáře (4)
Komentujících (3)