Anotace: Ode mne trošku nečekané asi..
Za okny zněla tramvaj
a v pokoji lehký vzdech,
když skrz žaluzie
se ztrácelo nebe, které
se červenalo z našeho
náhlého vzplanutí
Kryla mě jen lehká deka
a hřala tvá paže ovinutá
kolem mých nahých ramen
a já se skláňela pro tvou
pohozenou košili.
Seděl jsi v křesle a jen
tvé touhy zůstaly ležet
v rozválené posteli společně
se mnou a lehce
zmuchlanou košilí.