A noc zavřela oči
křídly jsem tě přikryla
a svět se přestal točit
v tu chvíli jsem věděla
že z hvězd spadne moje přání
utišíš vítr
a rtům vtiskneš
z rosy dotek vláhy
do peřin
rozbouřila jsem jméno
co se vrací v ozvěnách
rozpustila jsem si vlasy
a nechala nás
v předehrách...