Tajemný
Anotace: Jsi tajemný a tak cizí, jak moc ti chci být na blízku
Tvůj hlas jak stín mořských vln, tříští se o mé tělo.
Vpíjí se do mě, jak inkoust do papíru,
je jako ozvěna andělských manter,
co v tenkých paprscích proniká do vesmíru.
Krůpěje touhy mi usnuly na rtech
a já Ti nemohla říct, to co jsem chtěla.
Před celým světem se schovám v tvé dlani
a tam bych na všechny "Proč?" zapomněla.
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)