Když oči mluví
Dívej se mi do očí a poslouchej
možná Tě to ticho zaskočí
ale přesto ...poslouchej
Slova jsou často prázdná a bezcenná
v myšlenkách se topí moc
jak doteky milenců na dobrou noc
Já mluvit nemusím
a stejně vše uslyšíš
...ty to víš...
Mé oči vše prozradí
tak poslouchej
..............
ony Tě neraní
Komentáře (3)
Komentujících (3)