ukrytou v letním odpoledni
rozptýlenou
v horkých proudech větrného víru
hledám tě
vysoko v oblacích
volám
ozvěnou skřivánčího zpěvu
lásko, lásko, lásko ……….
Koukej pod nohy nebo Jí zašlápneš a nebo si o Ní rozbiješ pusinku... ;)
21.07.2016 18:09:44 | Jin&Jang