Doteků se straníme

Doteků se straníme

Anotace: ...


                               


Chráníme sny
a doteků se straníme
kdysi jsme byli my
a teď padá touha
už jen z ramínek

z řas si sundavám poslední kamínek


na prst omotám svůj blond pramínek
a krajky rozstříhám na cáry do nitek

jen abych už nebyla tím smyslným tichem  

který vládne na tvých rtech

 

 

...

 

 

 

 



ranila bych tě

Autor Kett, 22.07.2016
Přečteno 426x
Tipy 16
Poslední tipující: Koza, Záklopka, Lioness, Frr, Eleanor, Amonasr, Joe Vai, Fany, zdenka, jitka.svobodova, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí