Zbavit se kdyby
Anotace: Už není třeba ptát se kdyby.....
Zbavit se kdyby
To velice pošetilé bylo,
zbavit se kdyby,
tuze to bolelo,
dělat samé chyby,
nebát se a skočit,
zbavit se kdyby,
srdce na stůl položit,
dělat samé chyby,
nechat se odmítnout,
zbavit se kdyby,
naoplátku ublížit,
a zase dělat samé chyby.
Už není třeba ptát se kdyby,
když uděláš jen samé chyby.
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (0)