Anotace: ...anebo pří....?
Mirko, jsem zase u Vás a je to... nevím, tak jedinečné. Teď už vím, že se k Vám budu vracet stále. Hezký den.
05.07.2007 19:09:00 | Ludmila Ježová
Vždy, když mne ráda navštívíš, považuji si nsmírně té události!!! Díky!!
11.02.2007 13:51:00 | Mirka Hedbávná