...mrak uronil slzu.
spadla jí do vlasů
a kutálela se dál
bez souhlasu
až tam kdesi hluboko
do srdce.
*
...mrak uronil slzu.
ta rozpila se v obrazu
vykresleném
v tajném snění.
nemaluj zase
až tam kdesi hluboko
bolavé chtění.
*
zdá se
že všechno už je počmárané!
křičí duše odhodlaně.