Srdce moje horké
srdce moje horké
až přejde zeleň
až slunce pohasne
až opadá i listí
co myslíš
že zbude?
srdce moje horké
jenom listy zapomenuté
a ruce nespojené
a tvář odvrácená
a oči
cizí
ať
ale srdce tvoje horké
ještě dlouho
bude
chladnout . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts