Topím se v myšlenkách na tebe,
každým dnem hlouběji a hlouběji,
umírám v beznaději
a přesto nedosáhnu tebe.
Topím se ve vzpomínkách na tebe.
Chybami se neučím,
Stále se jimi mučím.
A stále nedosáhnu tebe.
Topím se v řece plné tebe,
Ty zachráníš mě,
než utopím se na dně.
A přesto nedosáhnu tebe.
Topím se v dotecích tvých,
hladíš mě po celém těle
a přesto necítím se skvěle.
A nedosáhnu rukou tvých.
Topím se ve hře tvé,
kde milující prohrává
a lovec vyhrává.
I přesto stále chci dosáhout duše tvé.