Podoby střídáš
však jednu stálou máš
ten obraz své duše
přede mnou neschováš
Proto se najdem
vždycky i bez tvaru
duše co vnímají
pravě a postaru
Najdem se v každém
z patnácti světů
ve spánkové krajině
tančíme v letu
Můžeš být kýmkoliv
koho nebudu znát
stejně tě poznám
jak tolikrát
Tésabé navždy
napořád!
, ,
Toužím po tobě Tésabé
po tvých myšlenkách
v mé hlavě
a po těch svých
v té tvoji
chci se v tobě
projít
, ,