TERRA INCOGNITA
znám tvoji tvář
znám tvůj hlas
znám i tvé tělo
tebe ale neznám
jsi má terra incognita
dovolíš mi zacházet jen tam
kam máš odvahu mě pustit
snad abych neztratil tu svou
tam
kde tebou marně pronikám
nacházím paradoxně sám sebe
na místech kde jsou lvi
co výhružně řvou na nás na oba
aby se nám vzápětí třeli hřívami o kotníky
jakmile jim ponecháme kořist
s níž si smí hrát pouze oni
naše nahá tajemství
z nichž už nelze servat nic
než jenom holou kůži
Praha, 31.7.2016
https://www.youtube.com/watch?v=G7NA3ah_cRY
Lhala bych, kdybych nenapsala, že jsem ji několikrát dnes přečetla a jako již po několikáté, mne oslovila také hudba. Obojí dokážeš umě, s citem...propojit. Nacházet svobodně sám sebe ve druhém...to je dar z darů...hezký večer a děkuji. Úsměv.z.
01.08.2016 22:26:19 | zdenka
skvělé Amo - to mě moc oslovilo
ST
01.08.2016 13:06:47 | CeP