tak jako
tak jako rosa
co na trávu dosedá
utíkáš bosa
co naděje pozvedá
tak jako doktorka
co rány zhojí
uzdravíš z lehka
a to za to stojí
tak jako hněv
co v lidech se probouzí
zažehnáš hned
pomůžeš jim v nouzi
tak jako na čele
když zjeví se vráska
ty změníš to vřele
tvé jméno je LÁSKA
Přečteno 406x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Dreamy, vlcatko, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)