Jsou dny, kdy se držím
pak jsou dny, kdy zabolí
v šedavém soukolí
pro sebe
ukázat světu
že nebolí
Beru si auto a jedu za město
tam, kde úlevu hledám
však bezbřehá modrá
mi odpověď nedá
Zůstaň tu semnou
jako já zůstávám s tebou
poprvé, podruhé, po sté
jenom ne naposled
nikdy naposled
Já nás pořád mám, víš
vzpomínky a lásku, mám obojí
pro tebe
v šedavém soukolí, ukazuji světu
že se nebojím
docela to ušlo, při čtení jsem se nenudil a nemyslím si, že text je jen prázdnou frází, která má za cíl ohromit. prostě jsi to tak cítil. fajn.
01.08.2016 22:38:35 | Poločas Rozpadu