Nedal jsem ti svý srdce
nedal jsem ti svý srdce
a dneska vím
že dobře jsem udělal
teď umřelo by mi -
tak hrob bych mu vykopal -
já dneska hrob bych mu vykopal . . .
byl by na louce zelený
a to bych si přál
jen bych se nesmál
jenom věčně spal -
až hrob bych mu vykopal -
až dneska hrob bych mu vykopal . . .
to kvůli tobě, lásko proradná
by to srdce mý
už netlouklo nikdy dál
a skončilo v díře mizerný -
když hrob bych mu vykopal -
já, lásko proradná
dneska hrob jsem mu vykopal . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
...vždycky je lépe přenechat to hrobaříkům...:-) :-D*
05.08.2016 19:34:18 | Frr
Frr, taky hezky dovedeš odlehčit chmurnou náladu básničky, kterou se snažím na čtenáře přenést :-), určitě s dobrým úmyslem, aby se všem dobře spalo :-)
05.08.2016 23:45:49 | Fany