Ta za záclonou
zase za oknem prší
a stejně v mý smutný duši -
tak je tu zas to kalný ráno
už zboží má -
vyprodáno
jedna myš tichá -
ta - za záclonou
chápe, že´ s musel už jet
pusa a několik vět
a pryč - milenec je skvělý
tvá myška přežije týden celý . . .
ani jednou neotočil ses . . .
a za oknem stále prší
prý láska strašně mi sluší -
zas další jedno kalný ráno
kdy zboží je -
vyprodáno
a myš tichá -
ta - za záclonou
chápe, že´ s musel už jet
jsem tvůj virtuální svět
tvá myška - od který se ráno chvátá
abys byl zase - skvělej táta . . .
ani jednou - neotočil ses . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts